Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήPRESS ! ONOpinionΓιάννης Διονάτος: «Αμαν»… μπουχτίσαμε!

Γιάννης Διονάτος: «Αμαν»… μπουχτίσαμε!

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις λένε (οι ειδικοί) ότι δεν πρέπει να μιλάς! Από την άλλη βέβαια, δεν μιλάς για το ένα, δεν μιλάς για το άλλο, κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσεις. Θα πρέπει να αντιδράσεις, να μιλήσεις!

Δεν μπορείς μόνο να ακούς! Δεν μπορείς να ακούς τους άλλους να σε βρίζουν, όχι προσωπικά, από το πρωί έως το βράδυ και εσύ να μην μιλάς ποτέ και για τίποτα. Το ίδιο συνέβη και στα χρόνια των Μνημονίων και της κρίσης, το ίδιο συμβαίνει και στα Social Media, όπου από το πρωί έως το βράδυ όλες και όλοι βρίζουν συλλήβδην τους δημοσιογράφους! Ας θυμηθούμε τι έγινε στο MEGA, αλλά και σε άλλα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που στοχοποιήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, με τα γνωστά αποτελέσματα!

Έκλεισαν κανάλια, έκλεισαν εφημερίδες και κανείς δεν είπε τίποτα! Κανείς! Και ίσως κάτι που δεν ξέρουν οι περισσότεροι (ίσως το λησμονούν) είναι πως στα Μέσα δεν είναι μόνο τα «ονόματα» που φαίνονται, αλλά πολλοί (πάρα πολλοί) εργαζόμενοι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες!

Και έτσι φτάσαμε στο σημείο ένας εργαζόμενος / συνεργαζόμενος / παρουσιαστής (πολύ γνωστός και καλά αμειβόμενος) σε ένα κανάλι μεγάλης εμβέλειας να κατηγορεί συλλήβδην τους δημοσιογράφους… ακόμη και αυτούς που εργάζονται στο Μέσο που αυτός φιλοξενείται! «Παράλογο;» που έλεγε και ένας άλλος θιασώτης της σάτιρας, από την οποία τα τελευταία χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν καριέρα και έβγαλαν πολλά (πολλά όμως) χρήματα!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας