Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπεβίωσε η Τίνα Τέρνερ

Απεβίωσε η Τίνα Τέρνερ

«Έφυγε» απόψε (24/5) από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, μια θρυλική τραγουδίστρια του Rock’n Roll, η Τίνα Τέρνερ. Το δυσάρεστο γεγονός δημοσιοποίησε εκπρόσωπός της.

«Η Τίνα Τάρνερ, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια. Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Τίνα Τάρνερ γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1939 στο Νάτμπους του Τενεσί των ΗΠΑ. Έγινε γνωστή στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Ike & Turner Revue», όμως στη συνέχεια ακολούθησε σόλο πορεία.

Η «γιαγιά της ροκ» αφήνει πίσω της τρία παιδιά και τον σύζυγό της Erwin Bach. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Ike Turner, ο οποίος πέθανε το 2007. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο μεγαλύτερος γιος της Turner, ο Ronnie, πέθανε σε ηλικία 62 ετών, από επιπλοκές που προκλήθηκαν από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η Τέρνερ, ήταν μια από τις ερμηνεύτριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων στον κόσμο. Στην πολυετή καριέρα της ηχογράφησε σπουδαίες επιτυχίες, όπως τα τραγούδια «What’s Love Got to Do with It» και (Simply) «The Best».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας