Κ. Χουβαρδάς: Επτά Μαραθώνιοι σε έξι εβδομάδες και ρεκόρ Γκίνες!

Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Χουβαρδάς κατέχει πλέον μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, ολοκληρώνοντας τον 7ο Μαραθώνιό του σε τρεις εβδομάδες!

Ολοκληρώνοντας τον 7ο Μαραθώνιό του σε λιγότερο από τρεις ώρες μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες, ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Χουβαρδάς κατέχει πλέον μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Ο 46χρονος αθλητής από τη Μυτιλήνη, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα, κατέρριψε το ρεκόρ της Αμερικανίδας Σελέιν Φλάναγκαν, η οποία είχε τερματίσει το 2021 σε έξι διεθνείς Μαραθωνίους με χρόνο κάτω των τριών ωρών.

Το εγχείρημά του Κωνσταντίνου Χουβαρδά ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου από τον Μαραθώνιο της Κολωνίας, τον οποίο τερμάτισε σε χρόνο 2 ώρες και 55 λεπτά, ενώ ακολούθησαν στις 9 Οκτωβρίου ο Μαραθώνιος του Μονάχου, στον οποίο κάλυψε την απόσταση σε 2 ώρες και 47 λεπτά, στις 16 Οκτωβρίου ο Μαραθώνιος του Άμστερνταμ (2.50.54’’), στις 23 Οκτωβρίου ο Μαραθώνιος της Βενετίας (2.52.31’’), στις 30 Οκτωβρίου ο Μαραθώνιος της Φρανκφούρτης (2.56.43’’), στις 6 Νοεμβρίου ο Μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης (2.57.48’’) και την Κυριακή ο στόχος επετεύχθη με πανηγυρικό τρόπο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εκεί όπου το χρονόμετρο σταμάτησε στα 2:54:21”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More