Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΤανιμανίδης στο Startupper Mag: Θέλω η επιχειρηματικότητα να είναι επιλογή για τους...

Τανιμανίδης στο Startupper Mag: Θέλω η επιχειρηματικότητα να είναι επιλογή για τους νέους ανθρώπους

Αν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο αυτή τη στιγμή να σου πει τους τρεις κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη από τη λίστα. Αναμφίβολα, χάρη στο ταλέντο, το πείσμα και την εργατικότητα του, τα τελευταία 10 χρόνια ο Σάκης έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια μας και να γίνει ένα οικείο πρόσωπο σε όλους μας. Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε μέσα από άκρως επιτυχημένα τηλεοπτικά projects, όπως το World Party και το Survivor, αυτό που ίσως όμως δεν ξέραμε ήταν το πάθος του για την επιχειρηματικότητα. Και το πάθος αυτό ο Σάκης επέλεξε να το μεταφέρει και στην τηλεόραση, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο επιχειρηματικό show του κόσμου, το Dragons Den.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Startupper Mag μας μιλάει για το όραμα πίσω από το Dragons Den, το πως μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στο ελληνικό επιχειρείν, αλλά και για το τι μπορεί να σημαίνει ένα τέτοιο project για τους νέους ανθρώπους.

«Για τους περισσότερους νέους ανθρώπους η επιχειρηματικότητα δεν είναι καν μέρος των επιλογών τους αυτή τη στιγμή. Εγώ θέλω να κάνω «raise awareness» της επιχειρηματικότητας για περισσότερο κόσμο. Να τη γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, να δει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να «σηκώσουν» χρήματα, να δει ότι κάποιοι απαντούν στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, να δει ότι κάποιος μεγαλώνει την αξία της εταιρείας του και αυτό εδώ είναι ουσιαστικά πλούτος, είναι net worth», μας λέει χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής. Παράλληλα, μας εξηγεί το πως βλέπει εκείνος τις Startups, αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα εν γένει.

Ακόμα, μας αποκαλύπτει το τι πραγματικά γίνεται με τις επενδύσεις και τις συμφωνίες που έχουμε δει στον αέρα της εκπομπής, ενώ μας δίνει μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε την επόμενη σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης μας συστήνεται ως επιχειρηματίας και επενδυτής μιλώντας μας εκτενώς για την επιχείρηση με μουσεία που διατηρεί σε όλο τον κόσμο , αλλά και για το τι είναι εκείνο που θα τον κάνει να πει το «ναι» σε μία επένδυση.

Η πρώτη σεζόν του πρώτου επιχειρηματικού show της ελληνικής τηλεόρασης που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Ant1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου, έχοντας κλείσει συνολικά 10 επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟ STARTUPPER.GR

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας