Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήPRESS ! ONStoriesΟλυμπιακός: Μια ανάσα από την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο 31χρονος Κολομβιανός άσος, με το σπουδαίο βιογραφικό, ανήκει στην Αλ Ραγιάν, όπως όμως είναι γνωστό έψαχνε εδώ και καιρό τρόπο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προταθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, με τις περισσότερες να μην παρουσιάζονται πρόθυμες να πάρουν το ρίσκο λόγω της κακής κατάστασής που βρίσκεται ο παίκτης τα τελευταία χρόνια.

Αυτό πάντως δεν πτοεί, όπως όλα δείχνουν, τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις τόσο με τον σύλλογο του Κατάρ, όσο και με τον ατζέντη του Χάμες, Ζόρζε Μέντες.

Ο Κολομβιανός σταρ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Μπάνφιλντ και κατόπιν μετακόμισε στη «Γηραιά ήπειρο». Εκεί φόρεσε την φανέλα των Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Έβερτον, ενώ η ομάδα του Κατάρ του έχει προσφέρει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο καθώς οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ενδεχόμενη απόκτησή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/9, ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού με τον Ολυμπιακό να καλύπτει ένα μέρος (το μικρότερο) του συμβολαίου του και την Αλ Ραγιάν να πληρώνει τα υπόλοιπα. Στην Αλ Ραγιάν υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2021 και στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε 12 συμμετοχές και 4 γκολ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας