Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΔήμοιΘεσσαλονίκη: Τελευταία μέρα για την 87η ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Τελευταία μέρα για την 87η ΔΕΘ

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Τελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που φέτος είχε ως τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία. Παράλληλα, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η παιδική μόδα έχει την τιμητική της στις 12:00, στο περίπτερο 16, όπου το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει, για πρώτη φορά, μία ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, το Thessfashion, στο οποίο συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της μόδας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν και σήμερα την ευκαιρία να περιηγηθούν στη 2η Συλλεκτική EXPO 2023, στο περίπτερο 6 με στόχο την έκθεση, την ανταλλαγή και την προώθηση συλλογών και αντικειμένων από εμπόρους και συλλέκτες. Τα κύρια εκθέματα αφορούν σε νομίσματα, χαρτονομίσματα, γραμματόσημα, μετάλλια, παράσημα, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, παλαιά βιβλία, παιχνίδια, βιβλία, ρολόγια, ντοκουμέντα, αρχειακό υλικό, δίσκους βινυλίου, τηλεκάρτες αλλά και κάθε είδους συλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης.

Το βράδυ, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου, θα ξεσηκώσουν μελωδικά μικρούς και μεγάλους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας