Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΔήμοι87η ΔΕΘ: Στις 12:00 η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη

87η ΔΕΘ: Στις 12:00 η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα και μεταρρυθμίσεις, εκπέμποντας το μήνυμα ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος.

Στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 12:00 την Κυριακή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στρέφεται το ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη, μετά τη χθεσινή ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς της πόλης στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα ζητήματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στη διάρκεια της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετίζονται με τις πυρκαγιές του Ιουλίου και του Αυγούστου, τις μεγάλες καταστροφές στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού και τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα της Πολιτικής Προστασίας.

Ωστόσο δε θα λείψουν και οι ερωτήσεις πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου, καθώς χθες ο πρωθυπουργός άνοιξε μία ευρεία βεντάλια θεμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, το νήμα των πολιτικών πρωτοβουλιών, μετά από δύο και πλέον μήνες διαχείρισης μικρότερων ή μεγαλύτερων κρίσεων, πιάνει και πάλι η κυβέρνηση, όπως αυτό έγινε σαφές με την ομιλία του πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα και μεταρρυθμίσεις που έχουν ως στόχο να καταπολεμηθούν παραλείψεις ετών, εκπέμποντας το μήνυμα ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αλλά οι μεγάλες τομές στο κράτος και οι μεγάλες συγκρούσεις με τις παθογένειες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας