Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΔήμοιΣυνεχίζονται οι εμβολιασμοί για τέτανο στα χωριά της Θεσσαλίας

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί για τέτανο στα χωριά της Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη και οι απαντλήσεις στις εργατικές πολυκατοικίες.

Οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι και με την έντονη δυσοσμία, την μούχλα αλλά και με τα κουνούπια. Η δημόσια υγεία είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα και οι αρχές λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα. Έχει ξεκινήσει από το Σάββατο ο εμβολιασμός όσων επιθυμούν με το τετανικό εμβόλιο. Ήδη έχουν εμβολιαστεί πυροσβέστες, διασώστες αλλά και εθελοντές που όλες αυτές τις ημέρες έπαιρναν μέρος στον απεγκλωβισμό και στη διάσωση ανθρώπων μέσα στα λιμνάζοντα ύδατα. Όσον αφορά στα σχολεία δίνεται ένας αγώνας προκειμένου να ανοίξουν.

Σε εξέλιξη και οι απαντλήσεις στις εργατικές πολυκατοικίες της Λάρισας με τους κατοίκους να ανησυχούν ως προς την στατικότητα των σπιτιών και τους ανθρώπους να μην ξέρουν αν είναι ασφαλές να μπουν στα σπίτια τους ή όχι.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση. Σήμερα αναμένονται τα πρώτα κλιμάκια για να ξεκινήσει και η καταγραφή των ζημιών και να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία είναι τα θεμέλια προκειμένου να πουν με σιγουριά στους ανθρώπους αν θα μπορέσουν τελικά να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή όχι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας