Περιφέρεια Κρήτης: Επιβραβεύεται για την «πράσινη» δράση της

Η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί την πρωτοπόρα ελληνική περιφέρεια που εγκαινίασε δράσεις και έργα για την Κυκλική Οικονομία.

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης για την επιτυχή της δράση στον τομέα της Κυκλικής Οικονομίας, με τη βράβευσή της κατά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου CIRCLE THE MED-THE MEDITERRANEAN FORUM, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Αλεξάκης, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης επί Ευρωπαϊκών-Διεθνών Θεμάτων και αντιπρόεδρος CPMR για την Ενέργεια και το Κλίμα.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλεξάκης, «η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί την πρωτοπόρα ελληνική περιφέρεια που εγκαινίασε δράσεις και έργα για την Κυκλική Οικονομία τα τελευταία χρόνια, ενεργοποιώντας τους τοπικούς φορείς και επαγγελματικούς κλάδους της Κρήτης. Για το σκοπό αυτό αξιοποιεί το περιφερειακό της χρηματοδοτικό πρόγραμμα, έχοντας παράλληλα εξειδικεύσει σχετικές επενδυτικές προτεραιότητες στην επικαιροποιημένη της Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης. Επιπλέον αξιοποιεί δεκάδες διαπεριφερειακές συνεργασίες μέσα από ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας από όλη την Ευρώπη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More