Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΠεριφέρεια Αττικής: Ανακατασκευάζεται το παραλιακό μέτωπο των Μεγάρων

Περιφέρεια Αττικής: Ανακατασκευάζεται το παραλιακό μέτωπο των Μεγάρων

Δρομολογήθηκε το έργο αποκατάστασης λόγω διάβρωσης και ανακατασκευής τμημάτων τοίχου που έχουν καταρρεύσει στην παραλία Βαρέας Μεγάρων, με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη με τον δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί με 2,3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια και θα εκτελεστεί από τον Δήμο. Σκοπός του είναι τόσο η αποκατάσταση και βελτίωση του διαβρωμένου παραλιακού δρόμου όσο και η αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος με συνθήκες ασφάλειας και ποιότητας για τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της παραλίας Βαρέας Μεγάρων.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε το έργο σημαντικό και «νευραλγικής σημασίας για την προάσπιση της ασφάλειας πολιτών και οδηγών», προσθέτοντας: «Παράλληλα εξωραίζεται το  παραλιακό μέτωπο των Μεγάρων. Πρώτη μας μέριμνα είναι η προστασία της ζωής των  πολιτών και η ανάπτυξη των πόλεων της Αττικής μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας