Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΠάνω από 200 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στις 217.253.974 €, ανέρχεται ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το 2023, τον οποίο παρουσίασε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης.

Στην εξέλιξη των προϋπολογισμών των τελευταίων ετών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, αποτυπώνεται η σταθερή προσήλωση της περιφερειακής αρχής στον αναπτυξιακό προσανατολισμό και η συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Η αύξηση αφορά κυρίως επενδύσεις και δημόσια Έργα που ανέρχονται στα 180.683.000 €. Σε δήλωσή του ο κ. Μακρυγιάννης τόνισε, ότι «η περιφερειακή αρχή χτίζει κάθε χρόνο πάνω σε αυτά που παράλαβε, αλλά και σε αυτά που με κόπο πέτυχε αυτή την τριετία, για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και τις προοπτικές του κάθε πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας».

Η συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο, ανέφερε ο κ. Μακρυγιάννης,  «είναι ευθύνη όλων μας απέναντι στα παιδιά μας, στο σήμερα, το αύριο, την ιστορία της Δυτικής Μακεδονίας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας