Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρειεςΠρος αναβολή και οι αυτοδιοικητικές εκλογές; - Τι μήνυμα μετέφερε στην κυβέρνηση...

Προς αναβολή και οι αυτοδιοικητικές εκλογές; – Τι μήνυμα μετέφερε στην κυβέρνηση ο Αγοραστός

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, έκανε γνωστό ότι έχει ήδη θέσει υπόψιν της κυβέρνησης το ζήτημα αναβολής των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τα σενάρια αναβολής και των αυτοδιοικητικών εκλογών λόγω της καταστροφικής επέλασης της κακοκαιρίας Daniel, έφερε στο προσκήνιο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, χαρακτηρίζοντας σχεδόν αδύνατο να μπορέσουν να στηθούν κάλπες τον Οκτώβριο στη Θεσσαλία, όπου ολόκληρα χωριά σβήστηκαν από τον χάρτη.

Σε συνέντευξή του στην Δημόσια Τηλεόραση, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ρωτήθηκε κατά πόσο είναι δυνατή η διεξαγωγή των εκλογών, και είπε: «Όχι δεν νομίζω ότι είναι δυνατή. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι σε όλες αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να γίνουν εκλογές».

Όπως είπε ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών και το εάν τελικά θα υπάρξει αναβολή, δεν είναι θέμα της περιφέρειας, αλλά της κυβέρνησης. Ωστόσο ο ίδιος έχει θέσει το ζήτημα. «Έχω θέσει το θέμα και έχω ζητήσει άμεση χρηματοδότηση για να προχωρήσουν τα έργα αποκατάστασης. Δεν είναι απόφαση της περιφέρειας όμως οι εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας