Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΝίκος Χατζηνικολάου για Θάνο Πλεύρη: Είσαι και βιαστικούλης..

Νίκος Χατζηνικολάου για Θάνο Πλεύρη: Είσαι και βιαστικούλης..

«Αυτός δεν έλεγε ότι θα γράψει το άρθρο στη Real; Το έδωσε στην Απογευματινή», σχολίασε ο Ν. Χατζηνικολάου

Την περασμένη Πέμπτη ο Θάνος Πλεύρης παραχωρώντας ραδιοφωνική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα, με θέμα το νομοσχέδιο που συζητιέται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτόν τον καιρό –το περί γάμων ομοφύλων–, ζήτησε ξαφνικά, στον αέρα, από τον Χατζηνικολάου να φιλοξενήσει ένα άρθρο του στη Real News στο οποίο θα ανέλυε τις θέσεις του.

Ο δημοσιογράφος-εκδότης δέχτηκε ευχαρίστως την πρόταση. Όμως, το χρονικό περιθώριο για να δημοσιευτεί το άρθρο στην έκδοση της περασμένης Κυριακής ήταν μικρό (προφανώς είχαν κλείσει οι περισσότερες σελίδες) και συνεπώς το περίμεναν στην εφημερίδα για την ερχόμενη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου.

Σήμερα το πρωί ο Χατζηνικολάου διαβάζοντας στην εκπομπή του στον Real FM τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας, έφτασε στη Απογευματινή, η οποία στην κορυφή της πρώτης σελίδας, έχει την εξής προβολή:

«Άρθρο – Θ. Πλεύρης: Γιατί διαφωνώ με την ισότητα στον γάμο».

Ο Χατζηνικολάου τη διάβασε και αμέσως σχολίασε.

«Αυτός δεν έλεγε ότι θα το γράψει για τη Real; Το έδωσε στην Απογευματινή. Δεν κρατήθηκε ως την Κυριακή…» Και αμέσως μετά: «Δεν κρατήθηκε… Δεν κρατήθηκε… Είσαι και βιαστικούλης».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας