Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMedia«Άφαντος» ο Κακλαμάνης από τον ΣΚΑΪ

«Άφαντος» ο Κακλαμάνης από τον ΣΚΑΪ

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά οκτώ χρόνια έχει να εμφανιστεί ο Νικήτας Κακλαμάνης στον ΣΚΑΪ και τυχαίο δε μπορεί να είναι.

Πόσα χρόνια έχει άραγε να εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ ο Νικήτας Κακλαμάνης…

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά οκτώ χρόνια έχει να εμφανιστεί ο Νικήτας Κακλαμάνης στον ΣΚΑΪ και τυχαίο δε μπορεί να είναι.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της κυβέρνησης έχει το δικό του τρόπο για να εκφράζει τις απόψεις του χωρίς να στρογγυλεύει και να μένει σε κομματικές αγκυλώσεις και έχει να εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου από το 2016.

Ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης το ανέφερε δηκτικά, στο πλαίσιο τηλεοπτικής του εμφάνισης στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως βρίσκεται για πρώτη φορά στο ίδιο στούντιο με τη Μαρία Αναστασοπούλου. «Στο κανάλι που δουλεύατε (σ.σ. στον ΣΚΑΪ) έχω να εμφανιστώ από το 2016. Δεν φταίει η κ. Αναστασοπούλου και κανείς άλλος συνάδελφός της εκεί. Εν πάση περιπτώσει, αυτό δεν έχει σημασία πια», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σημειώνεται ότι στο κανάλι του Νικήτα Κακλαμάνη, στο youtube, στο οποίο φιλοξενούνται οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του βουλευτή και πρώην προέδρου της Βουλής, φαίνεται πως η τελευταία του παρουσία στον ΣΚΑΪ ήταν στις 18/5/2016.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας