Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΗ αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά από το πρωινό στον ΣΚΑΪ φέρνει πίσω...

Η αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά από το πρωινό στον ΣΚΑΪ φέρνει πίσω μεγάλο όνομα

Σε πυρετό διαβουλεύσεων βρίσκονται στον ΣΚΑΪ για τη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης που αποτελεί και τη ναυαρχίδα για τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Σε πυρετό διαβουλεύσεων βρίσκονται στον ΣΚΑΪ για τη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης που αποτελεί και τη ναυαρχίδα για τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Η διαφαινόμενη μετακόμιση του Γιώργου Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα αφήσει «ακέφαλο» το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Καλημέρα» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τέθηκε στο τραπέζι η σκέψη για «σπάσιμο» του «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου τις καθημερινές και τη μετακόμιση του Άκη Παυλόπουλου στη θέση του Γιώργου Αυτιά το Σαββατοκύριακο, ωστόσο φαίνεται να απορρίφθηκε.

Επιστροφή Στραβελάκη στο Φάληρο;

Έτσι λοιπόν το κανάλι στράφηκε στην αγορά για τη διερεύνηση εναλλακτικών λύσεων. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες ήταν του Νίκου Στραβελάκη, χωρίς προς το παρόν ο έμπειρος δημοσιογράφος να έχει δεχθεί επίσημη κρούση από τον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Στραβελάκης αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι του 2022 όπου παρουσίαζε επί χρόνια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου και ανέλαβε αντίστοιχη θέση στο Open.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Οψόμεθα…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας