Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΗ Cosmote TV φέρνει το Netflix στην Ελλάδα

Η Cosmote TV φέρνει το Netflix στην Ελλάδα

Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε μια νέα μεγάλη συνεργασία που αναμένεται να ταράξει τα νερά στη συνδρομητική τηλεόραση και στην Ελλάδα, μιας και υπέγραψε συμφωνία με το Netflix.

Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε μια νέα μεγάλη συνεργασία που αναμένεται να ταράξει τα νερά στη συνδρομητική τηλεόραση και στην Ελλάδα, μιας και υπέγραψε συμφωνία με το Netflix.

Όπως ανακοίνωσε η Deutsche Telekom, η μετάδοση θα ξεκινήσει από την Κροατία και την Ουγγαρία, ενώ σταδιακά θα απλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης του ομίλου DT. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους επόμενους μήνες το Netflix θα έρθει και στην Ελλάδα και θα μεταδίδεται μέσω της Cosmote TV.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Deutsche Telekom και το Netflix ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει συνεχώς την ολοκληρωμένη εμπειρία ψηφιακού σπιτιού, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών της.

Πιστή στον ισχυρισμό της “Connecting your world”, η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και παρέχοντας μια premium υπηρεσία μέσω της καλύτερης συνδεσιμότητας στην κατηγορία της.

Ξεκινώντας από την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix – συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών ομαδοποίησης ή ρύθμισης στη διεπαφή της τηλεόρασής τους – δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα τηλεοπτική προσφορά θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους».

Από την πλευρά του ο Dominique Leroy, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ευρώπη στην Deutsche Telekom δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία που ταιριάζει απόλυτα με την premium εμπειρία που παρέχουμε».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας