Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Κυβερνοασφάλεια και μια σχολή προγραμματισμού χωρίς...δίδακτρα!

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Κυβερνοασφάλεια και μια σχολή προγραμματισμού χωρίς…δίδακτρα!

Η Στέλλα Τσιτσούλα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, ο Φρατζής Καραγιάννης από τη Workadu, ο Ίων Πετρόπουλος από το Zone01 Athens και ο Γιώργος Κουρκουτάς από το Startupper MAG στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Αλήθεια, πόσοι από εμάς δεν έχουμε πανικοβληθεί στο άκουσμα της είδησης ότι κάποιος συμπολίτης μας έπεσε θύμα χάκερς, οι οποίοι του απέσπασαν κάποιο μεγάλο ποσό από τον λογαριασμό του; Δυστυχώς, οι ψηφιακές απάτες έχουν γίνει πάρα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στις μέρες μας, με τους επιτήδειους να στήνουν κάθε φορά όλο και πιο πολύπλοκες παγίδες. Έτσι λοιπόν, στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα ανοίξουμε τον μεγάλο φάκελο της κυβερνοασφάλειας, έχοντας ως καλεσμένη την Στέλλα Τσιτσούλα, Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας και συνιδρύτρια και αντιπρόεδρος του Women4Cyber Greece.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που στοχεύει στη δημιουργία ενός πεδίου σκέψης, ανταλλαγής ιδεών και συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων, προωθώντας το όραμα μιας κοινωνίας με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Στην συνέχεια του επεισοδίου θα γνωρίσουμε μια Startup από την Κω, η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Φρατζής Καραγιάννης θα μας συστήσει την Workadu την εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας website, παρέχοντας templates και designs, αλλά και λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Η Workadu επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να έχει πλήρη έλεγχο και ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών της, παραμένοντας πάντα στο προστατευτικό σύστημα της ΑΑΔΕ.

Ακόμα, στο νέο επεισόδιο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πρώτη σχολή προγραμματισμού χωρίς δίδακτρα στην Ελλάδα! Ειδικότερα, ο Ίων Πετρόπουλος θα μας παρουσιάσει το Zone01 Athens, μια καινοτόμο πρωτοβουλία στον τομέα της τεχνολογικής εκπαίδευσης παγκοσμίως. Πρόκειται για την πρώτη υπερσύγχρονη σχολή προγραμματισμού στην Αθήνα, η οποία φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές αποκτούν κορυφαίες τεχνικές και μη δεξιότητες, με εγγυημένη απασχόληση.

Τέλος, θα συζητήσουμε με τον Αρχισυντάκτη του Startupper MAG και του Startupper.gr, Γιώργο Κουρκουτά, για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό Startup οικοσύστημα.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας