Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaO ΣΚΑΪ βρήκε τέχνασμα για να παραμείνει ο Γιώργος Αυτιάς στο πρωινό...

O ΣΚΑΪ βρήκε τέχνασμα για να παραμείνει ο Γιώργος Αυτιάς στο πρωινό παρά τις Ευρωεκλογές

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του Ιουνίου.

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά από τον ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του Ιουνίου.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί με πρώτο αυτό της Φαίης Μαυραγάνη. Παρόλο που, δεν είναι κάτι ακόμα επίσημο ως προς την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες ευρωεκλογές, δημιουργείται ένα μεγάλο κενό 8 ωρών πρωινού προγράμματος από τις 05:30 το πρωί του Σαββάτου, το οποίο πρέπει να καλυφθεί, σε μία ζώνη στην οποία ο παρουσιαστής είχε γίνει συνήθεια των τηλεθεατών του για 12 συνεχόμενα χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα τέχνασμα, το οποίο έχει ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ο ΣΚΑΪ για υποψήφιους που τυγχάνει να ήταν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του σταθμού, με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Μπάμπη Παπαδημητρίου, όταν από δημοσιογράφος του ομίλου ΣΚΑΪ μεταπήδησε στην πολιτική ως υποψήφιος αρχικά και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αργότερα.

Το «τέχνασμα» αυτό είναι ο Γιώργος Αυτιάς να μπορεί να βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ως καλεσμένος της. Με οποιαδήποτε ή οποιονδήποτε παρουσιαστή, ο Γιώργος Αυτιάς θα μπορεί να ξαναβρίσκεται στο ίδιο στούντιο του ΣΚΑΪ ως καλεσμένος τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη Super Κατερίνα οι δύο τελευταίες εκπομπές του Γιώργου Αυτιά στο «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ θα είναι το ερχόμενο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Εκπομπές στις οποίες θα βγει φυσικά ζωντανά και θα αποχαιρετίσει το πιστό τηλεοπτικό του κοινό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας