Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Γνωρίστε την Welcome Pickups και το πρώτο VC για «πράσινες» Startups

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Γνωρίστε την Welcome Pickups και το πρώτο VC για «πράσινες» Startups

Ο Αλέξανδρος Tρίμης της Welcome Pickups, ο Σπύρος Καράμπαμπας της Solve Travel Technologies, ο Ευάγγελος Κοσμίδης της του Loggerhead Ventures και η Βίκυ Κλήμη της Grandmama στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Με τουριστική σεζόν να βρίσκεται προ των πυλών και η θερμοκρασία σιγά σιγά να ανεβαίνει, στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα γνωρίσουμε τις Startups που κάνουν την ταξιδιωτική και τουριστική εμπειρία καλύτερη από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Αλέξανδρο Tρίμη, Co-Founder και CEO της Welcome Pickups, της Scale-up που καλύπτει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες των χρηστών της, προσφέροντας τους μια ολιστική εμπειρία. Ο κ. Τρίμης θα μας μιλήσει για το πως η εταιρεία του ξεκίνησε το 2015 κάνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον pivot και σήμερα διαθέτει παρουσία σε 90 χώρες.

Επίσης, ο Σπύρος Καράμπαμπας θα μας παρουσιάσει την Solve Travel Technologies την πλατφόρμα που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση πελατών για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του παράκτιου τουρισμού. Ειδικότερα, η πλατφόρμα προσφέρει ένα σύστημα διαχείρισης παραλίας/πισίνας, ένα σύστημα κρατήσεων για ξαπλώστρες, καθώς και ένα σύστημα παραγγελιοληψίας με την δυνατότητα παραγγελίας από το κινητό του πελάτη.

Ακόμα, όπως όλοι γνωρίζουμε η ελληνική Startup σκηνή παρουσιάζει έντονη κινητικότητα τους τελευταίους μήνες. Βλέπουμε νέους «μονόκερους» να ξεπηδάνε σιγά σιγά, νέους επενδυτικούς γύρους, αλλά και νέα VCs που έρχονται να δώσουν μια χρηματοδοτική «ανάσα» στις νεοφυείς επιχειρήσεις. Έτσι λοιπόν στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ θα γνωρίσουμε το νεότερο VC στο εγχώριο οικοσύστημα καινοτομίας. Ο λόγος φυσικά για το Loggerhead Ventures, το πρώτου VC που συστήνεται μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Accelerate TT της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΑΤΕ, πρώην ΤΑΝΕΟ) με διαθέσιμα κεφάλαια 10 εκατ. ευρώ. Ο Ευάγγελος Κοσμίδης, CEO και General Partner του Loggerhead Ventures θα μας μιλήσει για τους στόχους του νέου VC, καθώς και σε τι είδους Startups θέλει να επενδύσει.

Τέλος, θα συζητήσουμε με την Βίκυ Κλήμη, Co-founder και CEO της Grandmama για το πως θα προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα ζωής στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αναλυτικότερα, το grandmama.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φροντιστών που ειδικεύεται στη φροντίδα στο σπίτι ηλικιωμένων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας