Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΣταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά...

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου»

Ενόψει των Ευρωεκλογών, ο Πύρρος Δήμας έχει ξεκινήσει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και το βράδυ της Δευτέρας, ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο πλατό του «The 2night Show» καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε για τα σχόλια που γίνονται αναφορικά με την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα για τη σχέση με την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία περιμένουν παιδί, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των τεσσάρων παιδιών του Ολυμπιονίκη με την προηγούμενη σύζυγό του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο Πύρρος Δήμας κατηγόρησε τις πρωινές εκπομπές, λέγοντας ότι έδωσαν έκταση στο θέμα με συνέπεια να δημιουργηθεί η εντύπωση στον κόσμο ότι τα παιδιά του είναι ενοχλημένα με τον γάμο του.

Παίρνοντας τον λόγο σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Παρόλο που δεν νιώθω ότι εννοούσε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πάντα φειδωλοί και προσεκτικοί στον σχολιασμό… Θεωρώ ότι αυτός ο όρος “τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα”, και το έχω ξαναπεί σε ανύποπτο χρόνο, είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών οι οποίες κάνουν την δουλειά τους με αξιοπρέπεια, σεβασμό, κόπου κα τρόπο που θέλει να μπαίνει στα σπίτια του κόσμου.

Όταν δεν σου αρέσει ο σχολιασμός, επειδή εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου ή τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει» είπε η παρουσιάστρια, η οποία επισήμανε ότι «Αυτό που είχε πει ο Πύρρος Δήμας το επανέλαβε με άλλο τρόπο. Είπε ότι “η σύντροφός μου αρχικά δεν έγινε αποδεκτή από τα παιδιά μου”».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας