Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΑνακατατάξεις και εκπλήξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Ανακατατάξεις και εκπλήξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Αλλαγές ηχηρών ονομάτων στα μεγάλα κανάλια με φόντο τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Πυρετός διεργασιών επικρατεί στα κανάλια αυτή την περίοδο με τις ανατροπές να διαδέχεται η μία την άλλη και τους υποψήφιους να έχουν σημαντικές προτάσεις στα χέρια τους.

Ξεκινώντας από τα Βόρεια Προάστια, έγινε γνωστό ότι ναυάγησαν οι επαφές της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1, με την εκπομπή «Ι love Σου Κου», να ρίχνει αυλαία στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας τους καθώς δεν ενεργοποιείται τελικά η option του συν ένα έτους.

Έτσι το δίδυμο Πάτρας – Ουγγαρέζος φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου από τις 9 μέχρι τη 1 με μια εκπομπή που θα συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Έκλεισε η συμφωνία για τον Μουτσινά

Αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» ο αγαπημένος παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αφού έκανε συζητήσεις σχεδόν με όλα τα κανάλια αλλά έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον ΑΝΤ1, τελικά συμφώνησε με τον ALPHA.

Φαίνεται πως η εκπομπή που θα αναλάβει θα είναι βραδινή και μάλλον Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, με την ώρα ακόμα να μην έχει κλειδώσει.

Προς ΣΚΑΪ η Αναστασοπούλου

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ απασχόλησε έντονα το τελευταίο διάστημα ένα πρόσωπο της ενημέρωσης και φαίνεται πως βρίσκει τη νέα τηλεοπτική της στέγη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, μετά το τηλεοπτικό της διαζύγιο από τον Γιώργο Παπαδάκη, δεν ήταν σίγουρο αν θα μείνει ή θα φύγει από τον ΑΝΤ1 και αν αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τελικά, δεν τα βρήκε με το κανάλι του Αμαρουσίου και οδεύει για την καθημερινή πρωινό-μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Επίσημα Γιάμαλη στο MEGA 

Το Mega-λο κανάλι ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη της Αναστασίας Γιάμαλη στο δυναμικό του.

Η δημοσιογράφος είχε συζητήσει και με άλλο κανάλι για να αναλάβει το site του αλλά δεν ευοδώθηκε τελικά η συνεργασία.

Η ανακοίνωση του MEGA για τη Νατάσα Γιάμαλη

Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ.

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον «παλμό» της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας