Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΖ. Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: «Με προσβάλλει όταν απομονώνουν...

Ζ. Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: «Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση»

Η παρουσιάστρια απάντησε στις αντιδράσεις εναντίον της, μετά την τοποθέτησή της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά, μετά την τοποθέτησή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Η δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 17 Ιουνίου, ότι «πλήττεται η καριέρα του» για τον δικηγόρο, αλλά μια ημέρα μετά, υποστήριξε ότι κάποιοι απομονώσαν μια φράση της για να την επικηρύξουν. Με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τη δική της εμπειρία, ως παιδί που μεγάλωσε σε μια κακοποιητική οικογένεια.


«Απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε»

Πιο αναλυτικά, είπε: «Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: “εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά γιατί αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης… εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου… Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά».

«Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια»
Στην πορεία, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία, ως παιδί κακοποιητικού πατέρα. Όπως είπε: «Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων, γιατί ο Δημήτρης Δαμιανός μας ενημέρωσε, ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύζυγό του, με την οποία έχουν κάνει καριέρα είναι κάτω από την ίδια στέγη είναι στο ίδιο γραφείο και έχουν την ίδια ομπρέλα κοινή. Το δικαστήριο λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τη δουλειά του στον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω τη φράση. Θέλω να σας πω κάτι που εσείς δεν ξέρετε. Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί δεν άντεχα να τη βλέπω να την μαχαίρωνε και να τη χτυπάει. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις».

«Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες»

Η Ζήνα Κουτσελίνη, συνέχισε: «Προτίμησε λοιπόν να φύγω εγώ σε ηλικία 13 ετών και όχι. Αυτό σε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση, που είναι μη προφυλακιστέος και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί υποφέρει και θα υποφέρει για πάντα. Δεν αρκεί μια συγγνώμη. Και έχω πάει στο κομμάτι με τη δικαστική απόφαση και εκεί ο Δημήτρης θέλοντας να μιλήσει για τα ίδια πράγματα που λέμε, εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Το έχω αποδείξει και έμπρακτα».

Στην πορεία, ανέφερε ότι δεν την αφορά η συγγνώμη του Απόστολου Λύτρα, αλλά, η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί.

«Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, μην μου χρεώνεται πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη» επισήμανε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας