Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Νέο κανάλι στην ΕΡΤ, στα ερτζιανά ο Καλυβάτσης, televoting στην Eurovision

Press@akias: Νέο κανάλι στην ΕΡΤ, στα ερτζιανά ο Καλυβάτσης, televoting στην Eurovision

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από τη νέα… καυτή στήλη του govnews.gr.

ΕΡΤ και Sony Pictures Television προχώρησαν σε μια σπουδαία συμφωνία για την προβολή κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχομένου. Στο πλαίσιο του αφιερώματος μία πλούσια συλλογή πρόσφατων blockbusters, γνωστών κλασικών ταινιών και αγαπημένων οικογενειακών ταινιών της μεγάλης και της μικρής οθόνης θα μεταδοθεί στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Φτιάχνει και παιδικό κανάλι η ΕΡΤ. Τον προσεχή Ιούνιο, μετά το κλείσιμο των σχολείων, θα λάβει χώρα η πρεμιέρα του παιδικού ψηφιακού καναλιού της ΕΡΤ, του ΕΡΤ kids ενώ, με την εγγραφή στο ERTFLIX, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τα προγράμματα που επέλεξαν από το σημείο όπου σταμάτησαν τη θέαση. Επιτέλους…

Τη μόδα του shop in a shop ακολουθούν όλο και περισσότερο οι συνδρομητικές πλατφόρμες. Έτσι, μετά την Cosmote TV και η Vodafone TV ενέταξε στο μπουκέτο της τον ΑΝΤ1+ καθώς εκτίμησε ιδιαίτερα τα «ασημικά» του κυρίως δε τη Formula 1, που μεταδίδεται συνδρομητικά.  Πλέον, όλοι οι νέοι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα να δουν το περιεχόμενο του ANT1+ δωρεάν για 12 μήνες.

Και στα ερτζιανά ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μετά την τηλεοπτική του παρουσία στο Action24 θα κάνει εκπομπή ονόματι «Happy Kaly» από σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου και κάθε πρωί για δύο ώρες (08:00 – 10:00) στον Happy 104.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και τον Μάρτιο ήταν πρώτοι στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 20,3%, και 2,6 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση άγγιξαν είχαν καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 1.509.298 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω για ένα λεπτό, στον ΑΝΤ1.

Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα πανίσχυρο διαφημιστικό brand, που από μόνο του «τραβάει» διαφήμιση και φέρνει έσοδα, όπου κι αν πηγαίνει. Επομένως, κόντρα στη φημολογούμενη αποχώρηση, η διάσημη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» στο Mega θα συνεχίσει στο κανάλι, με νέο συμβόλαιο, που θα υπογράψει άμεσα. Άλλωστε αποτελεί την κύρια προτίμηση πολλών επιχειρήσεων, που διαφημίζονται τηλεοπτικά στη ζώνη που η ίδια εμφανίζεται.

Θλίψη στον ΠΑΟΚ για την απώλεια του γνωστού οπαδού με το ψευδώνυμο «Παπέν», στα 65 του. Ο κατά κόσμον Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν από τους βασικούς συντελεστές έκδοσης της οπαδικής εφημερίδας «Ο ΠΑΟΚτσής», που μεσουράνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Και απόψε, Δευτέρα, έχει «Δίκη στο Open»: το μακροβιότερο talk show, στις 21:00, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Σχολιάζουν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Δημόπουλος και ο προπονητής Γιώργος Κούτσης ενώ ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκαλύπτει τη διαδρομή του μαύρου χρήματος και η δικαστική έρευνα για το ξέπλυμα μέσω παράνομου στοιχηματισμού.

Η EBU προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας για τη Eurovision 2024, που μετατρέπει το televoting σε μακράς διάρκειας… δημοψήφισμα. Ήτοι, από φέτος το «παράθυρο» στο οποίο θα μπορεί να ψηφίζει το κοινό, δεν θα ανοίξει μετά την εμφάνιση όλων των τραγουδιών, αλλά πριν από τη μετάδοση του πρώτου. Και τούτο για να μπορούν να ψηφίζουν live, κάτι που αναμένεται να ευνοήσει όσες χώρες έχουν εκρηκτική παρουσία τη σκηνή.

Το BBC πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρας για να τιμήσει την 30ή επέτειο από τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν. Ο αρχηγός των Nirvana που αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, θα τιμηθεί με εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο από το BBC, μεταξύ άλλων, με το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Moments That Shook Music: Kurt Cobain» (Στιγμές που συγκλόνισαν τη μουσική: Κερτ Κομπέιν) στο BBC Two και στο iPlayer.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας