Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Προς πώληση η Nova, επιστροφή Μαλέσκου και… σόλο ο Πορτοσάλτε

Press@akias: Προς πώληση η Nova, επιστροφή Μαλέσκου και… σόλο ο Πορτοσάλτε

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από τη νέα… καυτή στήλη του govnews.gr.

Συνεχίζονται οι διεργασίες αναφορικά με τη Nova και το ενδιαφέρον από το πανίσχυρο αμερικάνικο fund της CVC, που επιθυμεί να εξαγοράσει το ποσοστό που κατέχει στη συνδρομητική η BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου. Η (μητρική της BCP) United Group ελέγχει μετοχικά τη Nova και κατέχει το 50% του καναλιού Alpha και επίσης το 50% του digital ομίλου EMSA της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην εταιρεία, η οποία με τη σειρά της μετέχει σε διαδικτυακά Μέσα ενημέρωσης (newpost, sportdog και άλλα).

Άλλα… κόλπα από την ΕΡΤ: η εφαρμογή ERTflix app βρίσκεται ήδη στη Vodafone TV και είναι πλέον προσβάσιμη και στους συνδρομητές του Apple TV. Μάλιστα το ERTflix είναι η πρώτη ελληνική streaming πλατφόρμα που φτιάχνει app για την πλατφόρμα της Apple. Τα καλά, να λέγονται.

 Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στην ΕΡΤ, στην αστυνομική σειρά «Το Δίχτυ», με σκηνοθέτη τον Μανούσο Μανουσάκη. Αρχηγός του στο σώμα, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. 

Λυπηθείτε, εκεί στο Mega, τη Δώρα Αναγνωστοπούλου λίγο… Η (εξαιρετική, η αλήθεια είναι) εκπομπή της «MEGA Stories» αλλάζει μέρα και ώρα για τέταρτη φορά στη σεζόν: ξεκίνησε Τετάρτη, πήγε Κυριακή, πήγε Δευτέρα κι απόψε θα παίζει Τρίτες! Στις 00:10 απόψε με θέμα τη Γαύδο και ιστορίες των κατοίκων του νησιού που βρέθηκαν να αναμετριούνται με την ανθρωπιστική μεταναστευτική κρίση.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από δύο σεζόν που έκανε διάλειμμα, περίοδο στην οποία έγινε μητέρα. Η χυμώδης παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση ενός ριάλιτι talent show, το κόνσεπτ του οποίου είχαμε ξαναδεί πριν 16 χρόνια στον Alpha: το παλιό «TV Stars Παρουσιάστε» αλλάζει τίτλο, γίνεται «TV Queens» και από τον Alpha μεταφέρεται στο Open. Παραγωγής Νίκου Κοκλώνη, βεβαίως βεβαίως.

Σόλο με εκπομπή ο Αρης Πορτοσάλτε; Κι όμως! Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν θα είναι μεγάλες: στη Φαίη Σκορδά προτάθηκε να κάνει 3-5 το απόγευμα αντί για 12-2 που είναι τώρα (αλλιώς φεύγει) και, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της πρωινής ζώνης, ο Πορτοσάλτε εκτός από τη ραδιοφωνική του εκπομπή θα έχει και καθημερινή, τηλεοπτική παρουσία…

Μια νέα σειρά του Netflix έχει προκαλέσει μεγάλη και ευχάριστη αναστάτωση στους θαυμαστές της. Πρόκειται για το «3 Body Problem», από τους δημιουργούς του «Game Of Thrones». Είναι μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας με οκτώ συναρπαστικά επεισόδια. Πολλοί από τους τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά μέσα σε μία μόνο ημέρα!

Σε τροποποίηση της απόφασης για την ενίσχυση των περιφερειακών καναλιών προχώρησαν με απόφασή τους ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό αρμόδιος για τα ΜΜΕ Παύλος Μαρινάκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Αθανάσιος Πετραλιάς. Στόχος να δοθεί η επιχορήγηση στους σταθμούς, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ.

Αλλαγές στη ΕΡΑ. Ο Τάσος Ρωσόπουλος είναι ο νέος διευθυντής του Τρίτου Προγράμματος, με στόχο την αλλαγή και τη βελτίωση του ιστορικού προγράμματος της ΕΡΤ, που ήδη διαθέτει και διαδικτυακή υπηρεσία, το Τρίτο Maestro.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας