Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Τι ζητάει η Μελέτη, με ποιον τα έβαλε ο Ζούλας και...

Press@akias: Τι ζητάει η Μελέτη, με ποιον τα έβαλε ο Ζούλας και ποιος πιέζει για… debate

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από τη νέα… καυτή στήλη του govnews.gr.

Πρωτοβουλία για τη διενέργεια debate πολιτικών αρχηγών, με αφορμή τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, θα αναλάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής έμφαση στον δημόσιο διάλογο για τα ευρωπαϊκά ζητήματα της επόμενης περιόδου και θεωρεί ότι μια… τηλεμαχία θα δώσει την καλύτερη ευκαιρία ούτως ώστε να γίνουν κατανοητές οι διαφορές των κομμάτων.

Το θέμα δεν είναι το debate. Και ο Στέφανος Κασσελάκης θα το ήθελε (αλίμονο…). Δύσκολα όμως θα έμπαινε στη διαδικασία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τουλάχιστον προς ώρας αυτό διαρρέεται.

Σε αναβάθμιση των δελτίων ειδήσεων θα προχωρήσει το ERTNEWS από την επόμενη σεζόν. Στο κανάλι θα υπάρξουν νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα ενώ θα «τρέξει» και καινούργια καμπάνια από το φθινόπωρο. Παράλληλα τα δελτία ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένου και του κεντρικού δελτίου των 21:00 που μεταδίδεται μόνο από το ERTNEWS είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάζονται από δίδυμα και όχι από έναν δημοσιογράφο.

Ειρήσθω εν παρόδω, σχεδόν ειλημμένη δείχνει η απόφαση της αποχώρησης της ΕΡΤ από την εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης Nielsen. Πατώντας επάνω στη μεγάλη επιτυχία του ERTflix με τους 500.000 και πλέον χρήστες ημερησίως, οι οποίοι ωστόσο βρίσκονται εκτός μετρήσεων, ο πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης Κωνσταντίνος Ζούλας βρήκε την ευκαιρία να αμφισβητήσει την αξιοπιστία των μετρήσεων. Και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει μεν τη συνεργασία με την εταιρεία, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται ωστόσο τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Champions League επιστρέφει απόψε, Τετάρτη στις 22:00 στο Mega με μια αναμέτρηση που κόβει την ανάσα. Από το Παρίσι και το «Παρκ Ντε Πρενς», θα μεταδώσει ζωντανά τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η υπηρεσία Paramount+ έρχεται στην Cosmote TV. Μέσα στον επόμενο μήνα, το logo της υπηρεσίας streaming θα εμφανίζεται στο μενού της Cosmote TV, περιλαμβάνοντας όλα τα προγράμματα που μεταδίδονται ήδη από τον συνδρομητικό φορέα. Η Cosmote TV ήταν η πρώτη που έκανε τη συμφωνία αυτή.

Θολό παραμένει το τοπίο όσον αφορά στη συνεργασία της Έλενας Ακρίτα με τον ΑΝΤ1+. Η πλατφόρμα είχε προαναγγείλει την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Τα τάπερ της Αλίκης», ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί η σειρά και ακόμη δεν υπάρχει τελική απόφαση. Πιθανότατα θα… κοπεί.

Οριστικοποιείται το βασικό πλάνο του Star για το πρόγραμμα της νέας σεζόν τόσο στην prime time όσο και στο off peak. Μετά το «πράσινο φως» στη «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οριστική είναι πλέον η απόφαση να μην επιστρέψει το «GNTM» ούτε την επόμενη σεζόν.

To Mega και η Ελεονώρα Μελέτη πήραν την απόφαση από κοινού να ολοκληρωθεί η εκπομπή την 1η Μαΐου, λόγω της προεκλογικής περιόδου που ξεκινά μετά το Πάσχα – και νομοτελειακά η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη «Κοινωνία Ώρα MEGA», θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η Μελέτη θα υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή από τη νέα σεζόν και όχι πρωινή.

Δυνατή προσθήκη για τον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη: ξεκίνησε συνεργασία με τη Μαρία Δεναξά, γνωστή για τις ανταποκρίσεις της από το Παρίσι. Ήδη το Σάββατο δημοσιεύτηκε στην «Εστία» το πρώτο της κείμενο. Ήταν από τους τέσσερις ανταποκριτές που απολύθηκαν προ διμήνου περίπου από το Real Group.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας