Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Φήμες για ΣΚΑΪ και Μενεγάκη, σε κόντρα ΕΡΤ και ΡΙΚ για...

Press@akias: Φήμες για ΣΚΑΪ και Μενεγάκη, σε κόντρα ΕΡΤ και ΡΙΚ για τη Eurovision

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από την… καυτή και αποκαλυπτική στήλη του govnews.gr.

Ανακοίνωση, με την οποία απαντά στο δημοσίευμα των «Νέων» περί προαποφασισμένης χαμηλής βαθμολογίας της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision, εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας. «Η διοίκηση της ΕΡΤ δεν είχε ούτε και της επιτρέπεται προφανώς να έχει την παραμικρή εμπλοκή στις αξιολογήσεις της ανεξάρτητης επιτροπής που προτείνεται κάθε χρόνο από την Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision. Ως εκ τούτου ουδεμία εμπλοκή είχε τόσο στην πρώτη θέση που πήρε η Κύπρος από την ανεξάρτητη επιτροπή της ΕΡΤ το 2021, όσο και για την περσινή αξιολόγηση της κυπριακής συμμετοχής ως 7ης καλύτερης ανάμεσα σε 26 χώρες».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ΕΡΤ είπε στις 21 Φεβρουαρίου στον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα πως η Ελλάδα θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024. Προανήγγειλε, δηλαδή, το αποτέλεσμα της ελληνικής κριτικής επιτροπής, η οποία τον Φεβρουάριο δεν είχε καν συσταθεί, για μια ψηφοφορία που θα γινόταν τρεις μήνες αργότερα.

Άνοδο 87%, σε σχέση με τον Μάρτιο του 2023, σημείωσε το ERTFLIX τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, οι θεάσεις τον Μάρτιο του 2024 έφτασαν τις 15.929.158 έναντι 8.527.020 τον ίδιο μήνα του 2023. Σημειώνεται ότι από τις αρχές του 2024, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ διατηρεί σταθερά κατά μέσο όρο περί τις 510.000 θεάσεις καθημερινά, που αντιστοιχούν περίπου σε 340.000 ώρες ημερήσιας θέασης.

Στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες, σύμφωνα με τις καταγραφές της NPAW, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Η παραλία», «Ηλέκτρα» και «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Ο Μανώλης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, Δημοκράτες. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκπομπής για την άψογη συνεργασία που είχαν και αποχώρησε από το Open.

Παίζει επάνοδος του «Still Standing», αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ. Το τηλεπαιχνίδι που σταμάτησε από τον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου (για να παρουσιάσει το «Chase» στο Mega, ετοιμάζεται να επιστρέψει από τη νέα συχνότητα και για την παρουσίαση ακούγεται το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου.

Αργεί η συνάντηση μεταξύ της διευθύνουσας συμβούλου του ΣΚΑΪ Εύης Κουτσαυτάκη και της Φαίης Σκορδά για το μέλλον της παρουσιάστριας στο κανάλι. Το σενάριο, ως έχουμε αναφέρει, θέλει να παίρνει μεσημεριανή εκπομπή στις 12 ο Άρης Πορτοσάλτε από τη νέα σεζόν, να ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο και κατόπιν η Σκορδά. Αν το θελήσει η ίδια, που προς ώρας δείχνει αρνητική.

Εξ ου και δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι έγινε πρόσφατα συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη…

Απόψε στις 22:00, η τιτανομαχία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει χαρακτηριστικά πρόωρου τελικού στο Champions League. Από την Αγγλία και το «City of Manchester Stadium», τo Mega θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα ρεβάνς ανάμεσα στις δυο κορυφαίες ομάδες. Το 3-3 του πρώτου προημιτελικού στο «Μπερναμπέου» αφήνει τα πάντα ανοικτά.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας