Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Μενεγάκη στον ΣΚΑΪ, Σκορδά στο Mega, τέλος η Μπάρκα

Press@akias: Μενεγάκη στον ΣΚΑΪ, Σκορδά στο Mega, τέλος η Μπάρκα

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από την… καυτή και αποκαλυπτική στήλη του govnews.gr.

Τις τελευταίες ώρες, η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι δεν θα συνεχίσει στο Mega προτρέποντάς τους να ξεκινήσουν να αναζητούν νέα θέση εργασίας.

Γιατί; Αφενός επειδή δεν δέχθηκε καμία μείωση κόστους είτε σε επίπεδο παραγωγής της εκπομπής, είτε στα δικά της χρήματα, ενώ ζητούσε ένα τριετές συμβόλαιο – και τις έγιναν αντιπροτάσεις, τις οποίες όμως δεν δέχτηκε. Και τι ακολουθεί; Αν το… έπαιζε στο στοίχημα ο Press@akias, θα πόνταρε τα χρήματά του στον ΣΚΑΪ με κλειστά μάτια!

Γιατί; Διότι υπάρχει ο παράγοντας… Ατσούν Ιλιτζαλί, που από πέρσι έχει ζητήσει από τον ΣΚΑΪ την απογευματινή ζώνη με μοντέλο «Survivor». Δηλαδή επί της ουσίας επινοικίαση της ζώνης. Θα το προτείνει εκ νέου με όχημα την Ελένη Μενεγάκη και αναλαμβάνοντας το κόστος συμβολαίου και παραγωγής, και παράλληλα με την παρουσιάστρια την εκμετάλλευση των εμπορικών της εκπομπής. Όπως γίνεται δηλαδή τώρα με το «Survivor».

Οπότε, ως γράψαμε και τις προάλλες, Φαίη Σκορδά τέλος από τον ΣΚΑΪ. Παρουσία Μενεγάκη, δεν χωράει. Τόσο απλά!

Η οποία Σκορδά θα πάρει είτε τη θέση της Δανάης Μπάρκα στο Mega (δεν έπεισε, χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έκανε φέτος), είτε τη μεσημεριανή εκπομπή της Μενεγάκη. 

Με δεδομένη την παραμονή των Γιώργου Παπαδάκη («Καλημέρα Ελλάδα») και Γιώργου Λιάγκα («Το Πρωινό») στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η συζήτηση αφορά πιά στο τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Φαίη Μαυραγάνη δεν είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλια (έχει πρόταση από τον ΣΚΑΪ) και δεν αποκλείεται να τη διαδεχθεί η Μπέττυ Μαγγίρα με μια νέα, infotainment εκπομπή.

Πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 προσέγγισε εκ νέου τον Νίκο Μουτσινά για συνεργασία. Το κανάλι του Αμαρουσίου φέρεται να παζαρεύει τα δικαιώματα ενός ακριβού ξένου format για το οποίο ιδανικός παρουσιαστής είναι ο Μουτσινάς. Ταυτόχρονα ο σταθμός φέρεται πρόθυμος εφόσον προχωρήσει η σχετική συμφωνία να είναι και συμπαραγωγός στην ταινία του παρουσιαστή και ηθοποιού που θα βασίζεται στα θεατρικά του «Βαφτίσια» και θα πάρει λίαν συντόμως το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη.

Υπενθυμίζεται πως στην ιδιοκτησία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ έχει περάσει πλέον η Village Roadshow μέσω της εξαγοράς της από την Antenna Cinemas BV τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε (προσωρινά) από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ενώ η (επίσης υποψήφια) Ελεονώρα Μελέτη βγήκε μέσω Skype στη δική της, στο Mega, αποχαιρετώντας εξίσου. Βέβαια, μετά την αποπομπή του, λογικά από σήμερα θα επανέλθει να λέει τις ανοησίες του…

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας