Συνάντηση «Women Do Business»-Χρ. Δήμα

Η συνιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Women Do Business», Έρη Παυλάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη (28/9) με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστο Δήμα.

Αντικείμενα της συζήτησης αποτέλεσαν η γυναικεία επιχειρηματικότητα, οι start-up επιχειρήσεις αλλά και το χαμηλό ποσοστό της γυναικείας εκπροσώπησης στο επιχειρείν και γενικότερα σε νεοφυείς επιχειρήσεις καινοτομίας και τεχνολογίας. Ακόμα, εξετάστηκαν πιθανοί τρόποι συνεργασίας.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Women Do Business» δηλώνει την υποστήριξή της σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενδυναμώνει τις γυναίκες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να εξελιχθούν επιχειρηματικά. Άλλωστε στους κύριους στόχους της είναι η αύξηση των γυναικών επιχειρηματιών μέσω της εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης, καθοδήγησης και δικτύωσης.

Το «Women Do Business» δηλώνει την ευγνωμοσύνη του στον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Δήμα. Ο οποίος, δήλωσε την αμέριστη και έμπρακτη υποστήριξή του στο έργο της οργάνωσης αλλά και το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του ευρύτερου οικοσυστήματος.

Women Do BusinessΈρη Παυλάκηυφυπουργός Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΧρίστος Δήμας