Νέα Βουλή: Στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης οι «Σπαρτιάτες»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πρόκειται να επιτρέψει η Βουλή να μετατραπεί σε πεδίο δράσεις ακραίων ομάδων, που προσωρινά φόρεσαν τον «μανδύα» της δημοκρατίας και εισήλθαν στη Βουλή, παραπλανώντας τους πολίτες.

Μια πρώτη κίνηση θα πραγματοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, καθώς οι «γαλάζιοι» βουλευτές, δεν θα στηρίξουν την υποψηφιότητα για τη θέση Αντιπροέδρου της Βουλής, που εκ του Κανονισμού δικαιούνται να καταθέσουν οι Σπαρτιάτες.

Τον συντονισμό της όλης προσπάθειας τον έχει αναλάβει ο νέος υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος σχεδιάζει και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των ακραίων κομμάτων της νέας Βουλής.

Καλές πηγές ανέφεραν στο GOV NEWS, ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να ερευνήσει εξονυχιστικά τα μέλη και την δράση του κόμματος «Σπαρτιάτες», καθώς στον συγκεκριμένο σχηματισμό συμμετέχουν πολλά πρώην υψηλόβαθμα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, πολύ στενά θα παρακολουθείται και η δράση του κόμματος «ΝΙΚΗ» και οι επαφές του με παραεκκλησιαστικές οργανώσεις.

Τον συντονισμό της όλης προσπάθειας θα τον έχει ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Νέα ΒουλήΝΙΚΗΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ