Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο ΠΑΟΚ «φτερούγισε» στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ είναι και με τις δύο… φτερούγες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Απόψε (8/3), στο ΔΑΚ της Λαμίας, οι «ασπρόμαυροι» επιβλήθηκαν της γηπεδούχου με 5-1 και μετέτρεψαν τον επαναληπτικό σε άκρως τυπική διαδικασία.

Η διαφορά στο σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μέσα στις τέσσερις άσπρες γραμμές. Οι φιλοξενούμενοι πήραν… φόρα για να «φτερουγίσουν» στον τελικό πριν ακόμα χαθεί ο ήχος της σφυρίχτρας για το εναρκτήριο λάκτισμα.

Μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο ο Νάρεϊ «άνοιξε τον χορό» των γκολ. Τον διαδέχθηκαν σε ρόλο… πρωτοχορευτή οι Κωνσταντέλιας (25′), Αουγκούστο (62′), Τόμας (67′), Σάστρε (69′). Το «γκολ της παρηγοριάς» για τη Λαμία πέτυχε ο Μαρτίνεθ στο 86′.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σιμόν), Κορνέζος, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (59′ Νούνιεθ), Στάνκο (59′ Ντ Βινσέντι), Σλίβκα, Ασκόφσκι (65′ Αμπάντα) Μαρτίνεθ, Μανούσος (65′ Μεντίνα).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κωνταντέλιας (63′ Τάισον), Σάστρε, Αουγκούστο (63′ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (71′ Ελ Καντουρί), Κουλιεράκης, Α. Ζίβκοβιτς (75′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (74′ Τζίμας).

ΗμιτελικόςΚύπελλο Ελλάδας NovibetΛαμία-ΠΑΟΚ