Η αψυχολόγητη κίνηση Ανδρουλάκη

Από τη (ζυγισμένη και επιτυχημένη εντέλει) διαχείριση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη έως την ανακοίνωση της ευρω-υποψηφιότητας του Θεόδωρου Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ, πέρασαν μόλις δέκα ημέρες.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, φως φανάρι ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και η αντοχή του κασσελακικού ΣΥΡΙΖΑ ασκούν πίεση στις αποφάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος μουτζουρώνει μια σχετικώς ενδιαφέρουσα ευρωλίστα για να ρίξει δολωματάκι σε θολά νερά.

Ουδέν αξιομνημόνευτο από τη δεκαετή παρουσία του «Ζαγόρ» στην Ευρωβουλή, ίσως μόνο η απόπειρα εργαλειοποίησης της έδρας του υπέρ… ΠΑΟΚ το 2020, που τον οδήγησε προσωρινά εκτός ευρωομάδας της ΝΔ. Τίποτα άλλο.

Ο Ανδρουλάκης θεωρεί ότι με τον δεξιό Ζαγοράκη θα τσιμπήσει ψηφαλάκια. Διότι γνωρίζει και ο ίδιος πως πιθανή αποτυχία κατάληψης της στοχοθετημένης δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές θα φέρει εσωστρέφεια στο κόμμα επιβραδύνοντας την πορεία του προς την ανάκαμψη – κυρίως όμως θα ανοίξει τη συζήτηση για τη διαδοχή του.

Έπαιξε και έχασε ο Ανδρουλάκης…

 

Ανδρουλάκηςευρωλίστα