Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΗ αψυχολόγητη κίνηση Ανδρουλάκη

Η αψυχολόγητη κίνηση Ανδρουλάκη

Ο Ανδρουλάκης θεωρεί ότι με τον δεξιό Ζαγοράκη θα τσιμπήσει ψηφαλάκια

Από τη (ζυγισμένη και επιτυχημένη εντέλει) διαχείριση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη έως την ανακοίνωση της ευρω-υποψηφιότητας του Θεόδωρου Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ, πέρασαν μόλις δέκα ημέρες.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, φως φανάρι ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και η αντοχή του κασσελακικού ΣΥΡΙΖΑ ασκούν πίεση στις αποφάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος μουτζουρώνει μια σχετικώς ενδιαφέρουσα ευρωλίστα για να ρίξει δολωματάκι σε θολά νερά.

Ουδέν αξιομνημόνευτο από τη δεκαετή παρουσία του «Ζαγόρ» στην Ευρωβουλή, ίσως μόνο η απόπειρα εργαλειοποίησης της έδρας του υπέρ… ΠΑΟΚ το 2020, που τον οδήγησε προσωρινά εκτός ευρωομάδας της ΝΔ. Τίποτα άλλο.

Ο Ανδρουλάκης θεωρεί ότι με τον δεξιό Ζαγοράκη θα τσιμπήσει ψηφαλάκια. Διότι γνωρίζει και ο ίδιος πως πιθανή αποτυχία κατάληψης της στοχοθετημένης δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές θα φέρει εσωστρέφεια στο κόμμα επιβραδύνοντας την πορεία του προς την ανάκαμψη – κυρίως όμως θα ανοίξει τη συζήτηση για τη διαδοχή του.

Έπαιξε και έχασε ο Ανδρουλάκης…

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας