Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑγωνία για τον βασιλιά Κάρολο...

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο…

Εδώ και πολλές ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. Μάλιστα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα. 

Εδώ και πολλές ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του ανησυχητική και αυτό ενισχύεται από την εσπευσμένη επιστροφή του Χάρη. Σημειώνεται ότι δε γνωρίζει το ευρύ κοινό από ποια μορφή καρκίνου πάσχει, ενώ ήδη τα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον βρετανικό Τύπο.

Ακόμη, η διαπίστωση της ασθένειας συναντιέται με την επέμβαση του προστάτη. Άρα συνειρμικά το μυαλό πήγαινε σε καρκίνο στην ουροδόχο κύστη, στην κοιλιά ή ακόμη και στους πνεύμονες.

Επίσης, τονίζεται ότι η σύζυγός του Χάρη, Μέγκαν Μαρκλ, δεν τον συνοδεύει στην επιστροφή του στην Αγγλία. Αυτό το γεγονός, είναι δεδομένο πως θα στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον της. Μπορεί να έκανε τα πάντα για να κόψει τις αλυσίδες του Μπάκιγχαμ, αλλά ακόμη κι αν αντιπαθείς τον πεθερό σου οφείλεις να σταθείς δίπλα στον άνδρα σου. Παράλληλα ο προσωρινά χωριστός δρόμος, φουντώνει τα όσα φημολογούνται ότι δηλαδή το ζευγάρι έχει σοβαρά προβλήματα στο γάμο του.

Κατά το παρελθόν, ο πατέρας της Βασίλισσας Ελισάβετ, Γεώργιος ο έκτος, αντιμετώπιζε και εκείνος σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε κρατήσει μυστικό. Σε αντίθεση λοιπόν, με τον αντισυμβατικό Κάρολο, που επέλεξε να ενημερώσει τους πολίτες. Μια στάση που ελκύει την συμπάθεια και ταυτόχρονα την συμπαράσταση για τον Βασιλιά. Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα σημαντικό.

Τι θα γίνει με τον Γουίλιαμ;

Το 1937 ψηφίστηκε ο νόμος αντιβασιλείας. Μέχρι σήμερα δεν είχε τεθεί σε ισχύ. Ίσως όμως, να τον δούμε να εφαρμόζεται. Αν ο Βασιλιάς Κάρολος αρχίσει χημειοθεραπείες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του, ο Γουίλιαμ άτυπα θα φορέσει το στέμμα. Άλλωστε ο Βασιλιάς εκτός των εμφανίσεων που μπορεί να γίνουν από τα άλλα μέλη, έχει καθημερινή δουλειά γραφείου.

Για πρώτη φορά το βασίλειο αιμορραγεί αφού και για την πριγκίπισσα Κεϊτ, τα πράγματα ειναι σοβαρά. Πριν λίγες μέρες επίσης, η Σάρα Φέργκιουσον, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Όπως και να έχει, μιλάμε για μία τραγική φιγούρα. Έναν άνθρωπο που άλλη γυναίκα ερωτεύτηκε κι άλλη αρχικά παντρεύτηκε. Τον γιο της βασίλισσας που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τη μητέρα των παιδιών του. Τον πατέρα που είδε την πλάτη του ενός γιου του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας