Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚέιτ Μίντλεντον: Ο κόσμος τη συγκρίνει με την Νταϊάνα για μια φωτογραφία

Κέιτ Μίντλεντον: Ο κόσμος τη συγκρίνει με την Νταϊάνα για μια φωτογραφία

Χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τη Κέιτ Μίντλεντον και το Photoshop στην τελευταία της φωτογραφία της, κάτι που σίγουρα επηρεάζει την ανάρρωσή της από την κοιλιακή επέμβαση που την έχει κάνει να είναι απών τους τελευταίους μήνες, κάτι που έχει φουντώσει τις εικασίες του κόσμου.

Ωστόσο, ο κόσμος έχει αρχίσει να συγκρίνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας με την αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς φαινόταν στεναχωρημένη ενώ καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο ενός βασιλικού αυτοκινήτου.

Η Κέιτ είναι εδώ και καιρό στο επίκεντρο, και συγκεκριμένα από τότε που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση για μια μυστηριώδη πάθηση τον Ιανουάριο, με την πρώτη της δημόσια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της να προκαλεί αντιδράσεις και θεωρίες συνωμοσίας καθώς ήταν επεξεργασμένη.

Ωστόσο, η ίδια πήρε την ευθύνη, ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι είχε κάνει εκείνη την επεξεργασία στη φωτογραφία.

Η σύγκριση με την Νταϊάνα

Oι παραπάνω φωτογραφίες έχουν προκαλέσει κατά κάποιον τρόπο ένα deja vu στον κόσμο, καθώς όταν τραβήχτηκε η διάσημη φωτογραφία της Νταϊάνα, η οποία φαινομενικά ήταν, ακολούθησε έναν μήνα αργότερα ήρθε και ο χωρισμός της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.

Έτσι ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει ότι συμβαίνει το ίδιο, αλλά είναι απλώς μια ιδέα και δεν έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα (λογικά).

Το Παλάτι είχε δηλώσει ότι η Κέιτ θα έπρεπε να επιστρέψει στη δημόσια ζωή το Πάσχα μετά την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει να δηλώνει το ίδιο προσπαθώντας να σιωπάσει τις φήμες.

Αλλά ενώ ο Γουίλιαμ, 41 ετών, κατευθυνόταν στην ετήσια Υπηρεσία Κοινοπολιτείας, η Σέιτζ Σίξ ενημερώθηκε ότι η Κέιτ πήγαινε σε ένα «ιδιωτικό ραντεβού».

Επίσης, η Κέιτ δεν παραβρέθηκε σε μια οικογενειακή εκδήλωση την Τρίτη 12/3, όταν ο Γουίλιαμ πήγε στην κηδεία του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της ξαδέρφης του, Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας