Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ Κέιτ Μίντλετον ευαισθητοποίησε τους Βρετανούς και κάνουν προληπτικό έλεγχο για τον...

Η Κέιτ Μίντλετον ευαισθητοποίησε τους Βρετανούς και κάνουν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επαινεθεί από ηγέτες υγείας και φιλανθρωπικές οργανώσεις μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της, καθώς αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε από καρκίνο.

Η απόφαση της Κέιτ να μιλήσει για την υγεία της θα μπορούσε να σώσει ζωές λόγω της απότομης αύξησης των Βρετανών που τρέχουν και πραγματοποιούν έλεγχο της υγείας τους.

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της Κέιτ, υπήρξαν 2.840 επισκέψεις στη σελίδα του NHS για τον καρκίνο, περίπου πέντε φορές περισσότερες από τις επισκέψεις την ίδια περίοδο την προηγούμενη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν περισσότερες από 100.000 επισκέψεις στον ιστότοπο Macmillan Cancer Support το Σαββατοκύριακο.

Ο διευθυντής του NHS για τον καρκίνο της Αγγλίας, καθηγητής Πίτερ Τζόνσον, δήλωσε: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μιλώντας με γενναιότητα για τη διάγνωσή της θα βοηθήσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Χάρη σε αυτό, έχουμε δει μια απότομη αύξηση στους ανθρώπους που επισκέπτονται ζωτικής σημασίας πληροφορίες στον ιστότοπό μας σχετικά με σημεία και συμπτώματα. Η συζήτηση για τον καρκίνο σώζει ζωές εάν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμφανιστούν νωρίτερα, εάν τα πράγματα δεν είναι καλά».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας