Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήFSG για Λίβερπουλ: «Κρέμασε» ταμπέλα «for sale»

FSG για Λίβερπουλ: «Κρέμασε» ταμπέλα «for sale»

Οι ιστορικές επιγραφές «This Is Anfield» και «You never walk alone», πλέον δεν είναι οι μόνες στην «κόκκινη πλευρά» του Μέρσεϊσαϊντ που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τα συγκεντρώνει -αν (συγκυριακά) όχι ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον το ίδιο- και η ταμπέλα «for sale» που… κρέμασε (και επίσημα) σήμερα (7/11) το Fenway Sports Group.

Ο αμερικανικός κολοσσός, που είναι κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λίβερπουλ, γνωστοποίησε ότι με το κατάλληλο αντίτιμο πουλάει τους «κόκκινους». Όπως αναφέρετε σε δημοσίευμα του Athletic, το FSG είναι έτοιμο να παράσχει κάθε δεδομένο που θα ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι και να προχωρήσει -αν η πρόταση ικανοποιεί τις απαιτήσεις του- τις διαδικασίες.

Το οριστικό της απόφασης για πώληση αλλά και τον βαθμό προετοιμασίας για τη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, τεκμηριώνει και το γεγονός πως ειδικοί οργανισμοί -όπως η Goldman Sachs και η Morgan Stanley- έχουν κληθεί για να παράσχουν τις γνώσεις τους στην αξιολόγηση των επικείμενων προτάσεων.

Σε δήλωσή του το FSG παραδέχεται πως έχουν υπάρξει και στο παρελθόν προτάσεις αγοραπωλησίας. Προσθέτοντας ότι «με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους».

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Premier League, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ.

Το FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμιούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. Το FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου.

Το FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας