Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜουντιάλ 2022: «Αυγά μάτια» για Δανία και Τυνησία (vid)

Μουντιάλ 2022: «Αυγά μάτια» για Δανία και Τυνησία (vid)

Χωρίς σκορ και νικήτρια ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση του 4ου ομίλου, ανάμεσα στη Δανία και την Τυνησία.

Στο στάδιο «Education City» της Ντόχα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εντυπώσεις, διαστήματα κυριαρχίας, χαμένες ευκαιρίες και πήραν από έναν βαθμό ή απώλεσαν δύο.

Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα το φαβορί του αγώνα ήταν οι τυπικά γηπεδούχοι. Όμως, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ως περίπου το 65′ πιο πειστικοί ήταν οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Αφρικανών να πανηγυρίσουν γκολ έγινε στο 43′, όταν ο Σμάιχελ νίκησε τον Τζεμπαλί.

Οι Σκανδιναβοί «άγγιξαν» το γκολ στο 70′ όταν ο Κορνέλιους -«μια ανάσα» από την τελική γραμμή και ανενόχλητος- με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Αμφότερες ζήτησαν πέναλτι. Η Τυνησία στο 71’ για χέρι του Άντερσεν και η Δανία στις καθυστερήσεις για χέρι του Μεριά. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις -μετά από χρήση VAR- ο Μεξικανός διαιτητής, Θέσαρ Αρτούρο Ράμος, αποφάνθηκε ότι δεν υπήρξε παράβαση.

ΔΑΝΙΑ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Αντερσεν, Κιάερ (65’ Γένσεν), Α. Κρίστενσεν, Μάελε, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (45’ Ντάμσγκααρντ), Ερικσεν, Σκοβ Ολσεν (65’ Λίντσρεμ), Ντόλμπεργκ (65’ Κορνέλιους), Ρ. Κρίστενσεν.

ΤΥΝΗΣΙΑ (Τζαλέλ Καντρί): Νταχμέν, Αμπντί, Ταλμπί, Μεριά, Μπρον, Ντρέγκερ (88’ Κεσχρίντα), Λαϊντουνί (88’ Σασί), Σκίρι, Μπεν Σλιμάν (67’ Σλίτι), Μσακνί (80’ Μεζμπρί), Τζεμπαλί (80’ Κενισί).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας