Ερντογάν: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Απειλεί ξανά την Ελλάδα ο Πρόεδρος της Τουρκίας. Ζήτησε να μην ξεχαστεί η Σμύρνη και έκανε λόγο για ενδεχόμενο «να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Ο Πρόεδρος της -γειτονικής και συμμάχου στο ΝΑΤΟ- Τουρκίας συνεχίζει τις απειλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν -μιλώντας σήμερα (3/9) περιθώριο τεχνολογικής εκδήλωσης στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας- αμφισβήτησε ξανά την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου. «Προειδοποιώντας» ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Ο Εντογάν έκανε αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή (1922) υποστηρίζοντας πως η Άγκυρα είναι έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα. «Ω Έλληνες, κοιτάξτε την ιστορία, γυρίστε πίσω στην ιστορία. Αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ.

Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα. Έλληνες μην ξεχνάτε τη Σμύρνη μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» ανέφερε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «izgazete.net». Βάσει του πρακτορείου «Anadolu», ο Ερντογάν υποστήριξε ότι «τα κατεχόμενα νησιά της Ελλάδας δεν μας δεσμεύουν. Όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More