Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήΑναβολή συνάντησης Οικονόμου με Μπάλλα – Επιστροφή του υπουργού στην Αθήνα λόγω...

Αναβολή συνάντησης Οικονόμου με Μπάλλα – Επιστροφή του υπουργού στην Αθήνα λόγω των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με τον υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, Ταουλάντ Μπάλλα, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, Ταουλάντ Μπάλλα, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.

Ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τα επεισόδια με χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ παραμένουν λόγω τραυματισμού τους στον Ερυθρό Σταύρο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας