Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήAmazon: Τηλεργασία τέλος – Εντολή για επιστροφή στο γραφείο

Amazon: Τηλεργασία τέλος – Εντολή για επιστροφή στο γραφείο

Oi μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Google και η Meta επέβαλαν στο προσωπικό να επιστρέψει στα γραφεία τους για το μεγαλύτερο μέρος της εργάσιμης εβδομάδας.

Μπορεί να έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημική εποχή, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν μέχρι σήμερα την εξ αποστάσεως εργασία. Σε αυτό το πλαίσιο, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ορισμένοι εργαζόμενοι δεν βρίσκονταν στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα, παρά την επίσημη πολιτική της Amazon.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άντι Τζάσι έκανε τη δήλωση αυτή σε μια εσωτερική συνάντηση νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όπως αναφέρει ο Guardian, δεδομένου ότι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Google και η Meta επέβαλαν στο προσωπικό να επιστρέψει στα γραφεία τους για το μεγαλύτερο μέρος της εργάσιμης εβδομάδας.

Η Amazon είχε δώσει εντολή στους υπαλλήλους της να πηγαίνουν στο γραφείο τρεις φορές την εβδομάδα ήδη από τον Μάιο, καταργώντας προηγούμενες πολιτικές που επέτρεπαν σε μεμονωμένες ομάδες να αποφασίζουν εάν οι συνάδελφοι έπρεπε να έρχονται στο γραφείο ή όχι, πρακτική η οποία κρίθηκε καλύτερη για την κουλτούρα της Amazon.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας