Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗΠΑ-Γαλλία : Σημαντικές συμφωνίες μεταξύ μεγάλων εταιριών (Thales, Imperva) που αφορούν...

ΗΠΑ-Γαλλία : Σημαντικές συμφωνίες μεταξύ μεγάλων εταιριών (Thales, Imperva) που αφορούν την κυβερνοασφάλεια

Η Imperva και ο Thales μοιράζονται το ίδιο όραμα και το ίδιο DNA. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε μαζί στην επόμενη φάση της ανάπτυξής μας.

Η γαλλική Thales κατέληξε σε συμφωνία με την Thoma Bravo, μια μεγάλη εταιρεία επενδύσεων λογισμικού, για την εξαγορά του 100% της Imperva, μιας κορυφαίας εταιρείας ασφάλειας δεδομένων και εφαρμογών στον κυβερνοχώρο με έδρα τις ΗΠΑ, έναντι 3,6 δισ. δολαρίων.

Με αυτήν την εξαγορά, η Thales ενισχύει τις δραστηριότητές της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας καθώς η Imperva θα επιτρέψει την ανάπτυξη της ασφάλειας δεδομένων και την είσοδο της Thales στην ελκυστική αγορά ασφάλειας εφαρμογών. Το σύνολο των δραστηριοτήτων της Thales στον τομέα της κυβερνοασφάλειας θα αποφέρει έσοδα άνω των 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πατρίς Κέιν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Thales, δήλωσε: «Η εξαγορά της Imperva σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική της Thales στον κυβερνοχώρο. Με αυτήν την εξαγορά, αδράξαμε μια μοναδική ευκαιρία για να επιταχύνουμε τις δυνατότητές μας στον κυβερνοχώρο και κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τη φιλοδοξία μας να οικοδομήσουμε έναν παγκοσμίου φήμης ολοκληρωμένο παίκτη στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τις καινοτόμες εφαρμογές και τις προσφορές ασφάλειας δεδομένων της Imperva. Η και ο Thales μοιράζονται το ίδιο όραμα και το ίδιο DNA. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε μαζί στην επόμενη φάση της ανάπτυξής μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την Imperva στην Thales για να βελτιώσουμε περαιτέρω τις λύσεις μας στον κυβερνοχώρο και να βοηθήσουμε τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τις πιο σημαντικές προκλήσεις ψηφιακής ασφάλειας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας