Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυνάντηση του νέου περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συνάντηση του νέου περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Υποδέχτηκα τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, ανταλλάξαμε απόψεις και όπως ξέρετε μέσα από αυτές τις απόψεις, δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιτέλεση πολλών έργων, τα οποία σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους ανθρώπους.

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο αρχιεπίσκοπος, αφού καλωσόρισε τον Ν. Χαρδαλιά δήλωσε: «Υποδέχτηκα τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, ανταλλάξαμε απόψεις και όπως ξέρετε μέσα από αυτές τις απόψεις, δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιτέλεση πολλών έργων, τα οποία σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους ανθρώπους». Και συνέχισε: «Πάνω σε αυτά, τα έργα, έγινε αρκετή συζήτηση και βρήκαμε ανοιχτές πόρτες, βρήκαμε καλή θέληση και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες, επομένως και τα αποτελέσματα πιστεύουμε ότι θα είναι καλά καθώς υπήρχε ήδη, καλή συνεργασία με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, από τον Δήμο Βύρωνα»

Από την πλευρά του, o Ν. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας για την υποδοχή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι εξαιρετικό το έργο της Εκκλησίας μας όπως και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μακαριώτατου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας