Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΥπόθεση Πάτρας: Με νέες αιχμές κατά των γιατρών συνεχίστηκε η απολογία της...

Υπόθεση Πάτρας: Με νέες αιχμές κατά των γιατρών συνεχίστηκε η απολογία της 35χρονης

Παρόντες στη δίκη ήταν, ο εν διαστάσει σύζυγος της, η μητέρα της και η αδελφή της, ενώ η απολογία της θα συνεχιστεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Συνεχίστηκε για τρίτη συνεδρίαση η απολογία της 35χρονης κατηγορουμένης από την Πάτρα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της. Με λυγμούς και υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση επανέλαβε ότι είναι αθώα και ουσιαστικά επέρριψε εκ νέου ευθύνες στους γιατρούς για την απώλεια της κόρης της.

«Μετά την κηδεία του παιδιού ο κ. Δασκαλακης αποχώρησε από το σπίτι. Και μετά άρχισε η ιστορία… «η τραγική οικογένεια στην Πάτρα που έχασε τα παιδιά της». Όλοι έλεγαν για τον πόνο μας. Δεν κατάλαβα πως, ούτε θυμάμαι από ποιον, αλλά άρχισα σιγά σιγά να κατηγορούμαι. Στα κανάλια, στη δημοσιότητα, στην κοινωνία της πατρας. Απ’ ο,τι άκουσα εδώ, αυτός που πήρε τον κ. Παπαγιάννη και του είπε ότι κάτι συμβαίνει ήταν ο κ. Ηλιάδης. Μήπως τελικά ο κ. Ηλιάδης το ξεκίνησε όλο αυτό;», είπε στην απολογία της. «Αν θες να πεις αλήθεια δεν παίρνεις δικηγορο και επικοινωνιολόγο για να αντιμετωπίσεις τον κ. Κούγια», ανέφερε.

Στην μαραθώνια απολογία η 35χρονη αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του 9χονου παιδιού:

«Κάποια στιγμή βγήκε ο κ. Τζιούβας και μου λέει «η Τζωρτζίνα δεν τα καταφέρνει, φεύγει». Τού είπα «σας παρακαλώ μπείτε μέσα και προσπαθήστε παραπάνω γιατί την προηγούμενη φορά επανήλθε σε μια ώρα». Τού είπα ότι το παιδί έχει βηματοδότη, δεν το ήξερε και μπήκε μέσα να συνεχίσει.

Πήρα τηλέφωνο τον κ. Παπαγιάννη και μπήκα μέσα στο δωμάτιο και το έδωσα στον κ. Τζιούβα και τού είπα «είναι ο καρδιολόγος του παιδιού, μιλήστε. Κάποια στιγμή βγήκε μια νοσοκόμα και μου είπε ότι το παιδί διασωληνώθηκε. Εκεί μού κόπηκαν τα πόδια. Λιγότερο από λεπτό πριν την είχα ακούσει. Γίνεται ένας πανικός, ανοιγοκλείνουν τις πόρτες. Μετά από λίγο βγήκε έξω ο κ. Τζιούβας και ζήτησε να με πάνε σε ένα γραφείο και εκεί μου είπαν ότι η Τζωρτζίνα δεν τα κατάφερε. «Πως; Γιατί;» Τους έλεγα. Αφού είχε βηματοδότη. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο μέσα και τη σήκωσα και της έλεγα «γιατί με άφησες μόνη μου; Γιατί κι εσύ; Ορκίστηκα εκείνη την ώρα ότι θα το βρω τι έχει γίνει. Εγώ δεν έχω καμία σχέση. Ούτε τις κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα».

Παρόντες στη δίκη ήταν, ο εν διαστάσει σύζυγος της, η μητέρα της και η αδελφή της, ενώ η απολογία της θα συνεχιστεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Τέλος, αύριο Τρίτη 9 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένα έτος από την έναρξη της δίκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας