Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΧιονισμένο τοπίο σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Ποια σχολεία θα παραμείνουν...

Χιονισμένο τοπίο σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Η κακοκαιρία «Αυγή» κάνει το πέρασμα της με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ήπια ήταν η χιονόπτωση σε Βοιωτία και Εύβοια.

Η κακοκαιρία «Αυγή» κάνει το πέρασμα της με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ήπια ήταν η χιονόπτωση σε Βοιωτία και Εύβοια. Στα λευκά ντύθηκαν τα βόρεια της Αττικής με υψόμετρο: Βίλια, Πεντέλη, Πάρνηθα και Ιπποκράτειος Πολιτεία έμοιαζαν να είναι βγαλμένες από εικόνες καρποστάλ.

Οι ισχυροί βοριάδες που επικρατούν κρατούν δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα, ενώ τα σχολεία θα μείνουν αύριο κλειστά σε Βίλια, Ερυθρές και στον δήμο Διρφύων Μεσσαπιών Εύβοιας.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού, από το βράδυ της Τρίτης (30/01), τα φαινόμενα σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Αττική θα αρχίσουν βαθμιαία να υποχωρούν, ενώ οι χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (31/01) θα εξασθενήσουν.

Ωστόσο, στην Κρήτη η βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων θα γίνει από το απόγευμα της Τετάρτης (31/01). Επίσης, την Τετάρτη (31/01) οι θυελλώδεις βοριάδες θα διατηρηθούν στο Αιγαίο αλλά από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια θα περιοριστούν στα 8 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου θα έχουμε τις αλκυονίδες μέρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας