Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Προσοχή στα κοντινά πρόσωπα» λέει ο πατέρας της 14χρονης που κακοποιήθηκε από...

«Προσοχή στα κοντινά πρόσωπα» λέει ο πατέρας της 14χρονης που κακοποιήθηκε από τον παππού της

Οργή προκάλεσε στην κοινή γνώμη η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, με έναν 78χρονο να κατηγορείται για τον βιασμό της ίδιας του της εγγονής από όταν αυτή ήταν μόλις 9 ετών.

Το κοριτσάκι δεν άντεξε και μίλησε σε φίλους και ξαδέλφια για τον εφιάλτη που περνούσε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας τελικά να συλληφθεί και να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Ο πατέρας της 14χρονης σήμερα κοπέλας μίλησε στο Star και συνέστησε στους γονείς να είναι προσεκτικοί με όλους.

«Τα βλέπεις στην τηλεόραση όμως είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα. Να είστε πάντα καχύποπτοι, προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους. Γίνεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε. Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω της. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα από χρήματα, έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει».

Η μητέρα του παιδιού, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν κατάφερε ο παππούς να βιάσει το παιδί αν και προσπάθησε, τόνισε από την πλευρά της:

«Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας