Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚολωνός: Τη Δευτέρα η απολογία της μητέρας της 12χρονης

Κολωνός: Τη Δευτέρα η απολογία της μητέρας της 12χρονης

Την Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι, θα μεταχθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η κατηγορουμένη μετήχθη λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι προκειμένου να εμφανιστεί στην ανακρίτρια της υπόθεσης προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η 37χρονη, που της καταλογίζεται ότι εξέδιδε το παιδί της, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της.

Η δικαστική λειτουργός προσδιόρισε την απολογία της μητέρας της 12χρονης, τη Δευτέρα οπότε και λήγει το όριο των πέντε ημερών από τη σύλληψη και κράτηση χωρίς απολογία.

Τ.Θεοδωρικάκος για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους

«Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε βιντεοσκοπημένη δήλωση του για την τραγική υπόθεση του βιασμού και της εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ενώ ταυτόχρονα καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση «να πάψει να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία».

Αναλυτικά στη δήλωση του ο υπουργός αναφέρει:

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί. Είναι ντροπή!

Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας