Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Εγώ να θέλω το κακό τους; Αστείο και που το συζητάμε» -...

«Εγώ να θέλω το κακό τους; Αστείο και που το συζητάμε» – Τι απαντά ο Βλάχος σε Άδωνη και Πορτοσάλτε

Τη δική του θέση έκανε γνωστή ο Πάνος Βλάχος, μιλώντας για πρώτη φορά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τους στίχους τραγουδιού του, στο οποίο λέει «μέσα σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνη και Πορτοσάλτε».

Οι συγκεκριμένοι στίχοι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη και πολύ περισσότερο του Άρη Πορτοσάλτε που προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, καθώς ο ίδιος τους εκλαμβάνει ως προτροπή σε τρίτους για τη δολοφονία του.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως αυτό που θέλει είναι το καλό και όχι το κακό των ανθρώπων, ενώ όπως εξήγησε «τραγουδώ αυτό το τραγούδι εδώ και έναν χρόνο».

«Είναι δυνατόν ποτέ εγώ να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο.

Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει προτροπή σε βία. Ούτε καν σε σκέψη για βία» εξήγησε και συμπλήρωσε ότι «ό,τι γράφω όλο αυτό το διάστημα, είναι κόντρα στη βία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό το τραγούδι “Τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα”, το λέω εδώ κι έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη και η αγανάκτηση που είχα εκείνο το διάστημα, που σκεφτόμασταν οι καλλιτέχνες αν θα παίξουμε ή όχι και η αγανάκτηση που είχα για το πώς καλύπτονται τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, ε παράφρασα αυτόν τον στίχο. Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας