Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣήμερα στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας που ζει απομονωμένη - Άφαντοι...

Σήμερα στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας που ζει απομονωμένη – Άφαντοι μητέρα και ανήλικα παιδιά

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο πατέρας της οικογένειας που εντοπίστηκε να ζει απομονωμένη σε λαγούμι στην Κόρινθο, αρνούμενη τον συμβατικό τρόπο ζωής, την ελληνική εκπαίδευση και την Ιατρική.

Ο 45χρονος συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποια από τα παιδιά παρότι ο ίδιος ο πατέρας είπε ότι βρίσκονται σε ασφαλές μέρος κοντά στο σπίτι της πεθεράς του.

Το ζευγάρι, προφανώς γνωρίζοντας ότι η αστυνομία θα επισκεπτόταν τον χώρο στον οποίο ζούσε, φρόντισε να φυγαδεύσει εγκαίρως τα ανήλικα παιδιά, τα οποία έφυγαν με τη σύζυγο του συλληφθέντα.

Στο σπίτι έμεινε με τον πατέρα μόνο ο 15χρονος γιος, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής μεταφέρθηκε για να εξεταστεί στο Παίδων με εντολή εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά ηλικίας 6, 13 και 22 ετών, με την 22χρονη να έχει φέρει στον κόσμο και ένα παιδάκι που βρίσκεται σε βρεφική ηλικία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας