Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΛιγνάδης: «Λέει πολλά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με χρησιμοποιεί για να...

Λιγνάδης: «Λέει πολλά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με χρησιμοποιεί για να επιτεθεί στη ΝΔ»

Την αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με τις οποίες «η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν»…

Ο άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό, τόνισε μιλώντας στο Πρωινό.

«Ξέρετε ότι έχω επιλέξει και το τηρώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής μου στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο είτε παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης. Θα πω μόνο ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν ανήκα εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας