Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΓυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους - Σκότωσε την πρώην του έξω από το...

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους – Σκότωσε την πρώην του έξω από το αστυνομικό τμήμα

Μια νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε με θύμα μια 28χρονη και ο δράστης είναι ο 39χρονος πρώην σύντροφό της, ο οποίος την σκότωσε μαχαιρώνοντας την πολλαπλές φορές λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη είχε πάει στην αστυνομία συνοδευόμενη από τον φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της. Ωστόσο, μόλις βγήκε λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

To ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες επιστρέφοντας από έξοδο στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία

Για την ώρα διατάχθηκε ΕΔΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την κοπέλα όταν τους ζήτησε να την επιστρέψουν σπίτι επειδή φοβόταν ότι θα πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100. Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε ο δράστης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας